Elite tennis i Esbjerg lørdag d. 8. juni 2024 kl. 13:00

Kom ned og se god tennis og støt op om 1. holdet når de på lørdag tager i mod Give på hjemmebane.

Der vil være mulighed for at købe pølser, sodavand, fadøl og vin til fair priser.

Efter kampene lader vi grillen være tændt – alle opfordres til at spise og hygge på terrassen! (medbring din egen mad ;-))

Der kan købes øl, vand og vin – drikker du andet, så medbring det selv!

Esbjerg Tennis Klub – ETK – er stiftet i 1888 og er dermed en af de ældste Tennis klubber i landet. Med omkring 300 medlemmer er klubben samtidig en af de største i Jylland.

Personlig introduktion

Har du interesse i tennissporten, og vil du gerne se om ETK er noget for dig? Vi giver dig en rundvisning.

Bliv medlem

Bliv medlem af ETK i dag, det tager 5 minutter så er du klar til at booke baner.

Book en bane

Book baner til selvspil både inde og ude (afhængig af sæson), single og double - det er dit valg.