Træning til alle aldersgrupper på alle niveauer

Træningsmuligheder

Esbjerg Tennis Klub udbyder træning til alle aldersgrupper på alle niveauer. Da klubben råder over flest udendørsbaner, er der flest træningsaktiviteter i udendørssæsonen, maj til september. Der tilbydes også træning indendørs i et mere begrænset omfang i vinterhalvåret, oktober til april. Se det gældende træningstilbud under punktet “træningsprogram” her på hjemmesiden.

Forudsætning for at modtage træning

For at kunne tilmelde dig et hold og dermed modtage træning af klubbens professionelle træner og dygtige assistenttrænere, skal du være medlem af Esbjerg Tennis Klub. Som ungdomsspiller (under 18 år) er der specielt gode muligheder for at træne i udendørssæsonen, men der tilbydes også begrænset træning indendørs.

Vi kalder holdtræning for Tennisskolen

Træningen for børn og unge er bygget op omkring TENNISSKOLEN, som er et tilbud til begyndere og let øvede. Hvis du er i tvivl om hvilket træningspas der passer til dit barn, er du meget velkommen til at kontakte klubben.

Elite / Udtaget holdtræning

Hvis du har niveau eller talent til at spille på klubbens hold, vil du blive tilbudt plads på vores særlige udvalgte hold. Her skal du have DTF-licens og kunne stille dig til rådighed for klubbens hold. Kontakt klubbens Cheftræner for spørgsmål eller yderligere information.

Har det fanget interessen?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Esbjerg Tennisklub

Esbjerg Tennis Klub – ETK – er stiftet i 1888 og er dermed en af de ældste Tennis klubber i landet. Med omkring 300 medlemmer er klubben samtidig en af de største i Jylland.

Personlig introduktion

Har du interesse i tennissporten, og vil du gerne se om ETK er noget for dig? Vi giver dig en rundvisning.

Bliv medlem

Bliv medlem af ETK i dag, det tager 5 minutter så er du klar til at booke baner.

Book en bane

Book baner til selvspil både inde og ude (afhængig af sæson), single og double - det er dit valg.


© Esbjerg Tennis Klub

Sponsoreret af Nobrainer Web.